Skip to content

Navigatie:

Een nieuw crematorium

Op 16 juni is het nieuwe crematorium geopend in Fluitenberg, bij Hoogeveen. Het crematorium heet Afscheidshuis Zevenberg. Het afscheidshuis heeft een warme en vriendelijke uitstraling waarbij iedereen zich thuis zal voelen. Zowel voor crematieplechtigheden als voor begrafenisdiensten is dit een mooie aanvulling voor de regio. Een bijzondere opzet is de ontvangstruimte en koffielounge. Dit heeft de uitstraling van een grand café waar niet meer de traditionele sfeer van een ‘kopje koffie met cake’ hangt. Er zijn ook vijf afscheidskamers die 24 uur per dag toegankelijk zijn met een sleutelsysteem.

Het crematorium in Fluitenberg is een mooie locatie voor een uitvaart in deze regio, een crematie vanuit Beilen, Hoogeveen, Assen, enz.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website Afscheidshuis Zevenberg

Een nieuw crematorium in aanbouw

Bij Eelderwolde wordt op dit moment een crematorium gebouwd. Crematorium Ommeland en Stad. Wanneer alles volgens plan verloopt zal in dit najaar het crematorium de deuren openen. Het crematorium gaat beschikken over een grote ceremonieruimte, twee foyers, meerdere opbaarkamers en een familiekamer. Verder wordt het crematorium voorzien van de meest duurzame en modernste technische faciliteiten. Het geheel krijgt een landschappelijke uitstraling, passend bij het gebied De Onlanden. Op het terrein van ongeveer vier hectare is genoeg ruimte om, naast het crematorium en voldoende parkeergelegenheid, diverse vormen van herdenkingsmogelijkheden te realiseren. Mede daarom wordt het terrein vrij toegankelijk.

Het crematorium bij Eelderwolde is een mooie locatie voor een uitvaart in deze regio, een crematie vanuit Haren, Groningen, Roden, Peize, enz.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website Crematorium Ommeland en Stad

Contact

Anastasia Uitvaartbegeleiding

Pelikaanstraat 153
9404 CL Assen

06 – 502 918 22

E-mail

Ieder kind, ieder mens is uniek
Een unicum
Een eenheid

Ieder kind is een unieke wereld
Ongeacht de duur van het leven
Ongeacht levensstijl
Ongeacht status
Ongeacht afkomst

Ieder sterven is uniek
Iedere dood
Onzegbaar schokkend

Ieder kind
Ieder sterven
Iedere dood
Is onvergelijkbaar

Jij mag ruimte vragen
Aandacht
Voor jouw unieke verhaal

Dat is geen egoïsme
Maar respect voor het unieke leven.

Gedicht van Marinus van den Berg