• Anastasia Uitvaartbegeleiding

  Persoonlijk en respectvol afscheid
 • Anastasia Uitvaartbegeleiding

  Persoonlijk en respectvol afscheid
 • Anastasia Uitvaartbegeleiding

  Persoonlijk en respectvol afscheid
 • Anastasia Uitvaartbegeleiding

  Persoonlijk en respectvol afscheid
 • Anastasia Uitvaartbegeleiding

  Persoonlijk en respectvol afscheid
 • Anastasia Uitvaartbegeleiding

  Persoonlijk en respectvol afscheid
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Na afloop van een uitvaart krijgen wij geregeld dankbare reacties van nabestaanden.

Beste Anastasia,

Toen onze vader overleed was dat toch nog onverwachts. In korte tijd moeten er ondanks het verdriet een aantal beslissingen worden genomen en zaken geregeld. Als familie sta je dan plotseling voor de keus wie je kiest om je in deze laatste fase te begeleiden. Uit de overtuiging dat iemand met een eigen bedrijf toch het meeste gedreven is en op basis van je prima website hebben we toen voor jouw gekozen.

Je begeleiding is voor ons zeer waardevol geweest en heeft deze moeilijke periode wat makkelijker gemaakt. Het definitieve afscheid van onze vader is daarmee voor onze moeder en voor de familie in alle aspecten dat geworden wat we voor ogen hadden.

Van onze kant willen we je daar nogmaals voor bedanken.

-Vriendelijke groet, familie Bodewes

Lieve Anastasia,

Ruim een jaar geleden kwamen wij in gesprek met je op een uitvaartbeurs. Mijn dochter, terminaal ziek, wilde zelf zoveel mogelijk haar eigen uitvaart regelen, maar voelde zich belemmerd door het "natura-pakket" van haar verzekering. Jij maakte ons duidelijk dat ze vrij was zelf te bepalen wie haar uitvaart zou verzorgen en hoe. Al spoedig volgde een gesprek thuis met haar, haar man en mij ( moeder ). Ook kwam er een voorlopig kostenplaatje, hetgeen mijn dochter geruststelde. Er volgden verschillende gesprekken, waardoor in alle rust de dag van haar uitvaart invulling kreeg. Ze besliste zelf over het ontwerp voor haar overlijdenskaart, waarvan een proefdruk werd gemaakt.

Anastasia, jij voelde perfect aan hoe belangrijk dit afscheid voor ons allen zou zijn en was ons aller steun en toeverlaat in die laatste maanden. Wij beseften hoe belangrijk het is om al in een vroeg stadium contact te hebben met je en alles omtrent een uitvaart bijtijds te bespreken als er geen genezing meer mogelijk is. De dag van haar overlijden was daardoor rustig en waardig. De afscheid-bijeenkomst was precies zoals mijn dochter het gewild had.

In deze hele periode gaf je behalve deskundige informatie, veel steun, begrip en troost; je "liep met ons mee", waardoor we steeds de volgende stap konden zetten.

Dank je, lieve Anastasia

- Noor Wichers en familie

Lieve Anastasia,

We willen je heel erg bedanken voor alle steun die je hebt gegeven rondom het overlijden van onze man en ( schoon ) vader. Dit beeldje geven we jou omdat het uitbeeldt hoe je door de week heen liefdevol om je medemens heen staat en hem/haar steunt in een moeilijke tijd van iemand leven.

Dankjewel voor jouw aanwezigheid!

- Liefs familie Roskam

Heerlijk, wat een rust...toen Anastasia toch aandrong om 's avonds nog bij ons te komen nadat ( schoon )moeder in de middag was overleden, en wij eerlijk gezegd even "rust" wilden, na nachten te hebben doorgebracht bij ( schoon )moeder...

Ze kwam toch...en wat was het heerlijk en ongedwongen...wanneer ons ooit iets overkomt of in onze nabijheid, zal ik Anastasia zeer zeker aanbevelen.

Vanmiddag onder het genot van een kopje koffie nog even ons "afsluitend" gesprek gehad, lekker ongedwongen, gewoon jezelf zijn...heerlijk!

Ga zo door Anastasia! Dank je wel voor alles!!!! Dikke kus!!!

-Anita Sanders

Een hele lieve zorgdragende vrouw met een hart van goud in haar vak! Anastasia heeft mijn moeder zo goed geholpen en mijn moeder met zoveel rust, vertrouwen en warmte naar haar laatste rustplekje laten gaan, daar zijn niet genoeg woorden voor! De voorzorg, tijdens en nazorg is onbeschrijfelijk wat zij gedaan heeft. Het is zo ongelofelijk belangrijk hoe iemand daar mee omgaat en daar ben ik me wel van bewust geworden! Ik ken geen betere uitvaartbegeleider/ster dan Anastasia!

Nogmaals super bedankt voor alles!

- Katja