Skip to content

Navigatie:

Uitvaartverzorging in Assen

Afscheid nemen van een dierbare is een tijd van emotie, onmacht en rouw. Er moet veel geregeld en gedaan worden. De tijd dat elke uitvaartplechtigheid hetzelfde was is voorbij. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden om een uitvaart persoonlijk te maken eindeloos.

Passend bij uw achtergrond, uw levensbeschouwing en met respect voor uw gevoelens en herinneringen.

“ieder mens is uniek en hierdoor is ook iedere uitvaart uniek”

Uitvaartverzorging betekent voor mij een liefdevolle benadering, goede invulling van het afscheid en een uitstekende organisatie. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart zoals u dat wenst.

Werkomgeving

Vanuit Assen werkt Anastasia uitvaartbegeleiding in en rondom de stad Assen. Wij doen dit voornamelijk in de verschillende woonwijken van Assen. Ook worden wij in geval van overlijden regelmatig opgeroepen om uitvaartzorg te bieden in de omliggende dorpen. Denk hierbij aan Rolde, Eext, Norg, Zeijen, Hooghalen, Smilde, Roden, Eelde-Paterswolde, Peize, Borger, Gieten, Beilen, Westerbork, Smilde, Zuidlaren.

Begraven en cremeren in Assen

Voor een begrafenis in Assen zijn twee begraafplaatsen waar begraven kan worden, de Zuiderbegraafplaats en begraafplaats De Boskamp. De aanvraag voor het graf gaat via de gemeente Assen. Voor een crematie in Assen is er een crematorium, rouwcentrum & crematorium De BoskampHier is de tevens de mogelijkheid voor het houden van plechtigheden en in het rouwcentrum zijn rouwkamers voor het opbaren van de overledene.

Locatie plechtigheid of condoleance

In Assen en omgeving zijn verschillende mogelijkheden voor het opbaren en voor de afscheidsplechtigheid. Voor het opbaren kunt u kiezen voor een thuis opbaring, maar als dit geen mogelijkheid is, kunt u uitwijken naar Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp te Assen. Dit kan tevens een locatie zijn voor de plechtigheid. Er is ook een mogelijkheid om op te baren in De Messchen Opbaarsuite in Assen. In de buurt van Rolde ligt Natuurbegraafplaats Hillig Meer, waar begraven kan worden in de natuur. Hier kunt u ook een bijeenkomst houden in het Ontvangsthuis.

In Assen kunt u denken aan een locatie voor de plechtigheid of een condoleance in de Purple zaal van de Bonte Wever of restaurant Ponderosa. In Rolde kunt u ook denken aan de locatie van Restaurant Hofsteenge.

Anastasia Uitvaartverzorging Assen is een kleinschalige begrafenisondernemer dat de uitvaartverzorging persoonlijk, respectvol en van hoogwaardige kwaliteit levert. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, zeven dagen per week:

06 – 502 918 22 

Anastasia

Contact

Anastasia Uitvaartbegeleiding

Pelikaanstraat 153
9404 CL Assen

06 – 502 918 22

E-mail

Ieder kind, ieder mens is uniek
Een unicum
Een eenheid

Ieder kind is een unieke wereld
Ongeacht de duur van het leven
Ongeacht levensstijl
Ongeacht status
Ongeacht afkomst

Ieder sterven is uniek
Iedere dood
Onzegbaar schokkend

Ieder kind
Ieder sterven
Iedere dood
Is onvergelijkbaar

Jij mag ruimte vragen
Aandacht
Voor jouw unieke verhaal

Dat is geen egoïsme
Maar respect voor het unieke leven.

Gedicht van Marinus van den Berg